Friday, June 30, 2006


NU BORJAR DET LIKNA ETT HUS BANNE MIG....
Och den som gommer sig bakom pelaren ar saklart byggherren sjalv. Men som ni kan se finns det nu ett antal vaggar och det borjar liksom vara lite likt ett hus. Hurra!

Sjalv mar jag och lilla pyret alldeles utmarkt. Namnbataljen ar i full gang sa om ni har nagra namnforslag for var lille pojk ar det hog tid att gora sig hord. An sa lange ar det Jack som toppar listan.

Ha en finfiners helg!

Lisa

3 comments:

lindamagnus said...

Ser ju lovande ut med husbygget (men, Jesse, var är hammaren?! Trodde byggherrar alltid hade en hammare i näven!)!
De bra namnförslagen håller vi för oss själva ett tag till minsann. Vi har ju dubbelt så mkt att fundera på oxå eftersom det än så länge är aktuellt med både tjej och killnamn. Efter augusti lovar jag att komma med en massa bra förslag :-).

Jo. said...

Men guuuuud va kul med en blogg!!!!!!!!!!!!!!!! Ar det lilla krypet en kille alltsa? Om det blir en tjej vill jag att hon ska heta Daisy. Jag alskar det namnet. Bade tufft och gulligt och coolt och allt pa samma gang. Men killnamn... Lebron, Leslie, Zack, Marvin, Maximilian (Max), Elliot eller na´t kanske..

puss puss puss puss puss puss

Lisa Ulrica said...

Japp, en liten grabb var det bjudet! Gulligaste gulligast saklart (ser ut som ett litet rymdmonster pa ultraljudsbilderna men men). Fantastiskt mycket valkomna hem till dig och Henke! Verkar som att ni haft det rysligt bra! Nar kommer ni hit? Vi kommer dit (japp, till er) planerat i juli nasta ar. Skot om sig tuffing!