Saturday, March 07, 2009

Stjärnspäckad vardag

Inte nog med att PAPPA & LOTTA är på plats och att det är supersuperhärligt - vi har varit med på tv också! Det var invigning av lite naturstigar uppe i The Blue Tier - ett stort naturreservat - och jag hade designat lite skyltar så vi var på plats för att se dom och som det visade sig äta en superb lunch!


ABC Tasmanien

Och sen är det ju bara HÄRLIGT att ha pappa & Lotta på besök. Kim och Peter har åkt till Canberra för att hjälpa Ethan och Alanna bygga hus innan bebisen kommer (Alanna ska ha barn ungefär samtidigt som Linda - en liten flicka till sa ultraljudet) så pappa och Lotta har ett helt hus för sig själva och kan vänja sig lite vid detta bushliv innan dom kommer tillbaks igen - tisdag. Imorgon ska Lotta och jag på garage sale i Scottsdale och eventuellt Bridport och Chris och Jesse ska premiäråka i sin båt som dom köpt ihop (Magnus som har varit ute och åkt bil med dessa grabbar kan väl bara tänka sig dom två vildgalningarna i en båt - stackars pappan) och pappa ska med.

I vilket så känns livet väldigt väldigt bra för tillfället!

Kram Lisa

3 comments:

Ulla o Curt said...

Åh Lisa vi förstår att det måste vara helt underbart att ha pappa o Lotta på besök. Vi följer er via bloggen. Hur går det med Skypetelefonen??? Kram från faster Ulla o Curt

Mia said...

Vad härligt ni verkar ha det. Kramar till er alla!

Jo. said...

Underbart!!! Weehooo!