Tuesday, June 16, 2009

WCT-familjen rapporterar fran USA

Japp, lilla wct-familjen har nu campat runt lite i USA. Vi borde verkligen skaffa matchande wct-overaller for vi ar verkligen campingnordar. Det har varit otroligt shysst. Forsta dagarna undrade jag dock om jag var helt galen - tva snoriga ungar - varav en som deklarade att han ville aka hem igen sa fort vi steg av planet i San Fransisco - som inte ville vara i bilen och det var bara borjan av en laang resa upp till Long Beach i staten Washington for att halsa pa Jesses moster Gayle. Sa vi reste langsmed Kaliforniens kust hela vagen upp och sen genom Oregon och det har varit helt fantastiskt vackert och forutom vissa langa dagar i husbilen har kidsen faktiskt gillat det hela. Och vi ocksa. Vi har sett en massa radjur och en massa bjornbajs men inga bjornar. Bilder kommer sa snart jag har laddat batterierna i kameran igen - lovar!

NU kommer det blir mer rapporter & bilder for nu har vi landat hemma hos Jesses mormor vilket kanns ganska skont efter kuskandet i husbilen. Sa nu bor vi nagra steg fran havet. Kim & Peter som redan ar har har sett delfiner idag och Cindi har redan blivit Pelles favorit igen genom att ge honom en klubba pa momangen nar dom traffades.

Hoppas alla har det bra i den svenska sommaren!

Kramar Lisa

1 comment:

Mia said...

Åh vad härligt det låter! Vill vara med er och campa, kanske till och med skulle kunna få Henrik att gilla campinglivet!
Kram
Mia