Friday, November 10, 2006

Badkillen Jack





Japp, sahar gar det till hos oss for vi har inte braiga BVC och i och med att vi missade oppetiderna pa barnhalsocentret nar vi akte till hantverkarmarknaden i fredags bestamde vi oss for att vaga Jack sjalva. Sa vi satte honom i en skal och vagde sedan med honom i den och utan. Detta otroligt sakra satt att kolla vikten pa var lilla son visade en viktokning av 300 gram. Sen efterat, som beloning, i och med att han satt sa lugnt och fint i skalen fick det bli bad i handfatet - en favorit! Och efterat kommer isbjornen val till pass och mamma-gos saklart!

Annars... inte mycket att rapportera. Vi har besok av en gammal kompis till Kim och Peter som ska hjalpa oss att bygga trappan inne i vart hus. Han ar riktigt duktig pa sana grejer sa det ska bli spannande att se vad han hittar pa!

Ha det gottans gott & njut av helgen!

Kramar Lisa

6 comments:

lindamagnus said...

Vilken liten sötis han är! Gillar att bada ser det ut som, ser verkligen helnöjd ut!
Vad står det på vågen nu då (pound och sånt´ konstigt förstås men du kanske kan översätta!)?

Lisa Ulrica said...

Jag hajar inte heller stenar och pounds.... men sist visade vagen (detta var ett par dagar sen och han har atit som en varg sen dess) 3710 gram. Fina killen!

Anonymous said...

Man tar vad man har :-)

Ha en härlig helg tillsammans!

Kram från Eva, som fått umgås med Mia hela förmiddagen på arbetstid.

Anonymous said...

What a nice little acquaintance! Just make sure now that you stay away from Vegemite and you'll be fine. Your mothers cousin tried Vegemite once when he was in Australia - besides from that it was a wonderful country to be in.

Best wishes!

Anonymous said...

Åh vad han ser nöjd ut lille Jack Pelle och undra på det så väl omhändertagen som han blir. Glöm inte kolla öppettiderna på barnhälsocentret kan ju alltid vara bra att kolla upp den lille.
Må så gott och kram från Ulla

Lisa Ulrica said...

If my mummy has a say there will be no vegemite OR promite for me. Terrible stuff.... BUT a very beautiful country indeed! / Jack Pelle : )