Wednesday, November 22, 2006

Saker att langta till!





Det finns sa manga saker att langta till - julen, Jack Pelles forsta leende (han ovar och ovar men ibland blir det bara en mungipa upp pa ena sidan), att gifta sig och fa ta pa sig den dar finfina ringen som ligger och vantar i asken men MEST AV ALLT tills PAPPA, LOTTA (jo, hon kommer, vad hon an har sagt i sina inlagg), LINDA, MAGNUS, SARA, FREDRIK och LEO LEO LEO!!! Ska bli sa fantastisk att fa traffa lejonet pa riktigt - halla om och gosa!

Var lilla kille har haften riktig spurt och senaste veckan har han lagt pa sig 218 gram och vager nu 4038 gram, han kanns lite bulkigare an tidigare och som du kan se Lotta passar trojan just nu perfekt.... men jag vet inte hur lange till sa idag fick han ha den pa sig en stund harhemma och modella lite i den. Igar var det 30 grader utomhus sa da var det bara bloja som gallde hela dagen.

Annars trallar vi alla pa. Peter jobbar och star i med huset sa att det kommer finnas tak och vaggar nar vi far gaster. Jesse har massa jobb pa gang och Kim och Peter aka till Canberra pa fredag for nu ska det antligen komma en kusin! Jag meddelar nar den lilla sessan ar pa plats!

Ha en fin dag nu och Lotta, som du ser finns det en hel del att njuta av harnere.....

Kramen! Lisa

1 comment:

Anonymous said...

Vilken lite sötnos han är lille Jack Pelle!!! och vilken fin tröja Lotta stickat till honom!

Ha en bra dag nere i värmen!

Kramar
Mia