Tuesday, April 08, 2008

Finn är på besök
















Hanna, Luke och Finn har kommit på besök vilket är härligt trevligt. Man kan prata trollspråket en hel massa – Kim tycker vi låter som små troll när vi pratar. Vi har mest bara spanat runt lite härikring. Vi åkte till Ralphs Falls och gick på en liten promenad och Jesse lyckades hitta en liten tigerorm att stolt visa upp. Finn är en riktig liten solstråle som ler åt allt och alla och Pelle tycker det är toppen med denna nya kompis som är här hela tiden. Idag ska dock familjen Grindal åka iväg på lite utflykt till Binalong Bay och vara borta över natten så i eftermiddag och imorgon får han nöja sig med mamma och pappa.

Sen har vi ju spikat dit ett golv på verandan så nu har vi en veranda runt huset. Pelle övervakade arbetet och såg till att allt gick rätt till.

Nu ska jag fixa till en liten inbjudan till vår indiska välgörenhetskväll med Bollywoodtema innan Pelle vaknar igen.

Oh – just det – Linda efterlyste lite mageuppdatering. Magen växer och gror och lillen sparkar som attan och Jesse kan känna det på utsidan av magen. Idag startar vi vecka 20 och nästa vecka på torsdag är det dags för ultraljud och vi ska INTE ta reda på könet. Jesse tror att han kommer kunna kolla in vad det är men det tvekar jag på i och med att jag knappt kunde se det sist även när området var inzoomat. I vilket fall – det ska bli spännande!

No comments: