Tuesday, August 08, 2006

upp & ner & ner & upp


Japp, sa ar det for tillfallet. Varje dag tanker jag att nu, nu ska karet kunna hinna bli vant ... men fortfarande ar det upp & ner for alla har pa Forester Road har sa hiskeligt manga projekt pa gang att vi bara inte hinner med allt innan solen gar ner. Roliga projekt dock! Haller pa med ett projekt..... som ar hemligt.... Topphemligt faktiskt! Speciellt for sma lejon och prinsessor i Karlskrona.... sa jag kan inte beratta om det tyvarr. Sorry!

Pratade med min gulliga gilligaste Anna pa telefon idag. Gud sa roligt! Skrattade sa mycket att killen i magen borjade sparka och undra vad som var pa g.

Annars har det inte hant mycket men anda en massa. Syr paslakan till lilla rackarungens spjalsang som annu inte finns, som ska stallas i ett rum som annu inte existerar men men, det tar sig. Imorgon ar byggherren ledig fran tradjobbandet sa da ska det snickras pa huset igen och vem vet, kanske far vi det dar badkaret vant ocksa sa vi kan ta en bild. Behovs tre eller fyra personer for att vanda det dock for det tungt som attan.

Ha det nu rackans gott & skot om er!

Kramar till finemangs tusen!
Lisa

PS Och jag mar alldeles fortraffligt fresten

No comments: