Friday, September 29, 2006

Min baby shower

Nu blev det ju da helt andrade planer med min baby shower. Den kommer vara har hemma och medans vi tjejer sitter inomhus och leker lekar och gissar vilket datum lillkillen kommer komma (det hor till namligen) ska grabbarna grus bygga hus . I vilket fall, i och med att det kommer vara har gjorde jag en liten inbjudan som ni kan se!

Annars ar livet gott, lillkillen hickar pa i magen & jag bar glatt omkring pa honom.

Kramar till er alla, Lisa

6 comments:

Anonymous said...

Vilken fin inbjudan! Hoppas ni får en jätteskön dag och att du och lillkillen får många fina presenter (för det får man väl på en baby shower eller är det bara på film det går till så?)
Kram
Mia

Lisa Ulrica said...

Japp, jag tror att man far "bra-att-ha-grejor" som oljor och sant darnt till bebisen.... och kanske en och annan stickat liten kofta av dom aldre damerna som!

Jo. said...

Härligt att könsrollerna lever även på andra sidan jorden, då har vi liksom samma skit att jobba mot världen över...;) Fin inbjudan!!

Lisa Ulrica said...

Japp, har ar konsrollerna VERKLIGEN starka. Inte helt ovanligt att "flickorna" slutar arbeta helt i och med att dom borjar laga till barn. I vilket fall, just den lordagen ser jag fram emot att fa fika istallet for att snickra.... : )

Jo. said...

Jag förstår precis! Jag skulle också fikat! Lugnt!

Lisa Ulrica said...

japp, ibland maste man ju helt enkelt se hur orattvisor kan gagna en.... bara inte for ofta men nar det galler sticksig glasfiberisolering kontra helmysig fika med supercoola "oldies" med tips och tricks om bebisar OCH paket sa valjer jag det sistnamnda. Inte for att jag ar barnslig utan for att jag ar UNG i sinnet saklart. Det ar ju inte sa att jag som 28-arig blivande mamma inte kommer kunna sova inatt for att det ar da jag kommer fylla 29. Nej nej, icke icke : )